Varausehdot

Lapin Lumilomat Oy

Varausehdot

Varaaminen ja maksu

Online-varaamossa asiakas maksaa majoituksen kokonaisuudessaan varaushetkellä Varauksen yhteydessä peritään 10€ toimitusmaksu. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on suorittanut maksun majoittumisesta.
Majoituskohde on käytettävissä lauantaista-lauantaihin, tulopäivästä klo 11:00 lähtöpäivään klo 10:00.
Vuokraan sis. vuodevaatteet, EI LIINAVAATTEITA, perusastiasto ja normaalit energiakulut.
Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty! Tupakointisäännön rikkomisesta veloitetaan asiakkaalta 500€.

Peruutus

Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti vuokranantajalle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua, palautetaan suoritus vähennettynä toimitusmaksulla 12€ ja peruutusmaksulla 50€, myöhemmin kuin 30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko vuokra. Mikäli asiakas keskeyttää varauksen ja poistuu kohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta palautusta.

Valitukset

Lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät valitukset osoitetaan välittömästi aiheen ilmaantuessa vuokranantajalle, emme käsittele jälkikäteen tehtyjä kohteen kuntoon liittyviä valituksia. Mikäli kohteessa suoritetaan korjaus- ja huoltotöitä vuokranantajasta riippumattomista tai muuten ennalta arvaamattomasta syystä ja ongelma on korjattu kohtuullisessa ajassa, ei vuokranantajalla ole korvausvelvollisuutta.

Vuokranantaja ei vastaa vahingosta, mikä aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majoure) tai vastaavasta, esim. sähkökatko, luonnonilmiöt.

Sairaustapauksien varalta on suositeltavaa ottaa matkavakuutus.