Lapin Lumilomat Oy

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Usein kysyttyä

Voinko vuokrata huoneiston vain viikonlopuksi?

Huoneiston voi vuokrata vain viikoksi, lauantaista lauantaihin.

Miten maksan varauksen?

Voit maksaa verkkopankissa tai maksukortilla (Visa, Visa Electron, Mastergard).

Miten saan avaimen?

Kun olet tehnyt varauksen, saat ajo-ohjeet ja tiedon avaimen saannista sähköpostiisi.

Onko minun Ilmoitettava saapumisaika?

Vaihtopäivä on lauantai, huoneisto on käytössäsi tulopäivänä klo 14.00 lähtöpäivään klo 10:00 asti.Huoneiston huoltajalle on ilmoitettava saapumisaika 1 vrk aikaisemmin, puh. 044-981 0444, 0400-512 624.

Mikäli joudun perumaan varauksen sairastumisen tai perheenjäsenen sairastumisen vuoksi, saanko korvauksen maksamastani varauksesta?

Matkavakuutus turvaa oman tai läheisesi sairastumisesta aiheutuvat peruutuskulut. Mikäli perut varauksen vähintään 28 vrk ennen varauksen alkua, palautetaan maksamasi summa vähennettynä kuluilla 100€. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen varausajan alkua, ei maksua palauteta.

Mikäli joudun perumaan varaukseni muun kuin sairastumisen vuoksi, saanko korvauksen?

Mikäli perut varauksen viimeistään 28 vrk ennen varauksen alkua, palautetaan makksamasi summa vähennettynä kuluilla 100€, mikäli peruutat varauksen myöhemmin kuin 28 vrk ennen varausajan alkua, maksua ei palauteta.

Voinko vuokrata lakanat ja pyyheliinat, entä lasten sänky ja syöttötuoli?

Huoneistot toimivat ns. omavaraisuusperiaatteella, asukkaat tuovat mukanaan liinavaatteet, pesuaineet, wc ja talouspaperit.  Voit vuokrata liinavaatteet ja pyyheliinat varauksen yhteydessä, myös lasten sänky on mahdollista vuokrata. Hinnat on mainittu kuvauksessa.

Saako huoneistoon majoittua enemmän ihmisiä kuin kuvauksessa lukee?

Huoneistoon voi majoittua enimillään vain se henkilömäärä, mikä on kohdekuvauksessa mainittu vuodepaikkojen määrä.

Onko lemmikkieläimen tuonti huoneistoon sallittu?

Lemmikkieläimen tuominen huoneistoon EI ole sallittua.

Sisältyykö loppusiivous hintaan?

Loppusiivuous sisältyy hintaan, kuitenkin seuraavat toimet tulee tehdä: astiat tiskataan, jääkaappi tyhjennetään, roskat viedään jätepisteeseen, pullot ja tölkit jätepisteessä olevaan keräysastiaan, huonekalut alkuperäisille paikoille.

Saapuessasi  lomahuoneistoon, tarkista huoneiston kunto, jos huomautettavaa,  ota heti yhteys huoneiston huoltajaan, puh. 044-981 0444, 0400-512 624,  jälkikäteen tehtyjä valituksia emme valitettavasti voi hyväksyä.